Personleg trenar Stine Nesse Haaland

PT nivå 1

Stine har jobba som fulltids personlig trener på senter og nett siden 2014, og eit helhetlig persepektiv på helse og livsstil og brenner for å skape ein forskjell for deg og eit sunnare Norge. Gjennom engasjement, lidenskap og kunnskap skaper ho helseglede og forståelse rundt viktigheten av å leve eit sunt og aktivt liv. Ho ser samanhengen mellom fysisk og mental helse, samt sammenhengen mellom styrke, utholdenhet, beveglighet og koordinasjon.

Utdanning:

  • Personlig Trener – Active Education

Stine sikter mot å treffe så bredt som mulig fagleg, men ser og viktigheten av å spesialisere seg for å bli god på kvart enkelt område. Derav jobber ho kontinuerlig med å utvikle seg og tilnærme seg ny kunnskap for å kunne gi sine kunder det beste- både i form av utdanninger, kurs, oppdatering av ny forskning og læring av de beste i bransjen.

Som personlig trener er ho positiv, nøye og har stort fokus på teknikk og utførelse, men óg å presse dine grenser for å gjere deg bevisst på kor mykje du faktisk kan prestere. Hovudfokuset er funksjonell trening som gir mestring og glede. Ho vil gi deg alt du trenger for å oppnå sine mål, men ho meiner også at veien mot målet er like viktig å nyte som sjølve oppnåelsen og er opptatt av å spre budskapet om at trening er noko du skal ha glede av og trivst med. Stine har fokus på å finne ut av løsninger som fungerer over tid, da dette er viktig for nettopp resultat over tid.

«Eg meiner god kommunikasjon er det viktigste verktøyet for oss som personlig trenera. Ein god dialog og forståelse gjer at eg gir deg akkurat det du ønsker og er viktig for at eg skal kunne kartlegge individuelle behov og finne frem til dine styrker, svakheter og forbedringsområder som kunde. Eger genuint interessert i kundene mine og mitt ønske er at kvar og en skal føle seg sett og respektert som person gjennom heile prosessen. eg vil gi kunden det eg meiner PT-tjenester handler om- nemlig PERSONLIG oppfølging»

Personleg trenar Stine i dag allsidig med treningsglede som første prioritert og eit fokus på styrketrening gjennom baseøvelser og kroppsvekt. Gleden ho får av å trene vil ho overføre til andre, og ho elska å sjå andre lukkast.

«Eg meiner at noko av det viktigste man kan gjere her i livet er å gjøre en forskjell. Kan eg hjelpe deg på veien?»

Stine Nesse Haaland
Epost:
stineshaaland.hotmail.com
Telefon: 97 49 96 44