Personleg trenar Kristin Rønningen (Permisjon)

PT nivå 1

Kristin har jobbet som personlig trener og treningsveileder i 3 år, og har en bred treningsbakgrunn gjennom fotball, styrketrening, kondisjonstrening og fjellturer både til fots og på ski.

Utdanning:

  • Bachelor idrett, fysisk aktivitet og helse (HISF)
  • fitness (HISF)
  • ernæring (HISF)

«Trening for meg, er å utfordre styrken både fysisk og psykisk. Trening og aktivitet føles ikke alltid like enkelt, men når fremgangen merkes, så er det verdt hvert et sekund. Jeg elsker å være aktiv, og ønsker at også alle andre skal oppleve nettopp det. Jeg hjelper deg i gang, og viser deg hvor enkelt det faktisk er.
Jeg er opptatt av at du som kunde skal forstå hva vi gjør og hvorfor vi gjør det under timene våres. Kunnskap gir trygghet.
Jeg «brenner» veldig for å få folk i gang med trening og fysisk aktivitet. Det å kunne være med og vise kundene alt det positive som trening og fysisk aktivitet gir, er en ubeskrivelig følelse! En fornøyd kunde, er en fornøyd trener.
Jeg hjelper deg å nå dine mål. Veien mot målet ditt går vi sammen. Når du har nådd målet ditt, hjelper jeg deg gjerne til neste mål.
Som personlig trener, er jeg et «stabeist» men opptatt av at treningen skal oppleves som positiv og motiverende. Jeg vil at du som kunde skal nå dine mål og bli fornøyd!
Jeg møter deg alltid med et godt humør! Jeg har forståelse og respekt for deg som person, og jobben vi gjør i timene – den gjør vi sammen.
Synes du at det ikke er så lett å begynne å trene? Kanskje du er godt i gang med treningen, men usikker på hva du skal gjøre for å fortsette den gode fremgangen? Eller kanskje du bare er blitt lei?
La meg hjelpe deg! Ta kontakt, så avtaler vi et uforpliktende møte.
Det er ALDRI for sent å starte.»

no guts, no glory

Kristin Rønningen
Epost:
kristinroenningen@hotmail.com