Naprapat og Coach Alexander Øen Ask

Alexander jobbar som Naprapat for Naprapat&idrettsskadesenteret (Fysikalsk medisin -nerve-ledd og muskel lidelser/idrettsskader/rehabilitering

Alexander er og aktiv idrettsutøvar i Triatlon og triatlet for Argon 18 Tri Team Norway og satsar mot VM i Hawaii, Ironman triatlon. Alexander har erfaring frå andre idrettar tidlegare, blant anna styrketrening og friidrett m.m.

Vi på Spenst Førde kan no tilby våre medlemmar høg kompetanse på spesifikk uthaldenheitstrening.

Alexander tilbyr no coaching innan spesifikk uthaldenheitstrening (Løp, sykkel og svømming)

Han følger opp og har ansvar for treningsplan, periodisering, testing og analysering for eliteutøvarar og mosjonistar. Han kan med sin kunnskap og erfaring tilpasse eit opplegg slik du kan nå måla dine.  Kommunikasjon, logging og analysering av økter skjer gjennom eit web-basert system. Praktisk oppfølging og testing vil føregå for det meste på Spenst Førde.

Kva ambisjoner har du? For dei fleste skal treninga fungere i samspel med jobb og familie. Opplegget vert organisert slik at det passar best mogleg med din kvardag.

Vil du forbetre kondisjon på løping, auke køyrestyrke på sykkel, bli ein betre svømmar? Kunne du tenke deg eit skreddarsydd opplegg til Oslo maraton,  Jotunheimen rundt, Sunnfjord triatlon, eller har du ein draum om å fullføre ekstrem-triatlon som f.eks Ironman?

Alexander samarbeider og med dei øvrige personlege trenarane på Spenst Førde, der dei har eit samarbeid på tvers av kundane.

Alexander Ø. Ask
Tlf. 90966785
E-post: naprapatask@gmail.com