Personleg trenar Anita Veberg


Anita er en sprudlende trener som alltid er i godt humør. Da hun etter en lang periode med overvekt og inaktivitet virkelig endret livet sitt, bestemte hun seg for å hjelpe andre ut av det samme som hun hadde slitt med. Livet hennes gikk fra stillesitting, overvekt og sosial angst, til å begynne å trene, endre kostholdet og mye mental trening. Hennes største lidenskap ble styrketrening, og da hun merket hva det gjorde for henne var hun ikke lenger i tvil; Hun ville hjelpe andre med å oppnå de samme resultatene hun oppnådde ved total endring i livsstilen. Med Anita får du morsomme styrketimer, og du går hjem med deilig lykkefølelse og en følelse av mestring etter treningsøkten!

Erfaring

Anita starta som PT på Spenst i 2020, etter flere år som kursveileder og onlinecoach gjennom egen bedrift. Hun er også sykkelinstruktør på Spenst og har vore det siden 2017, og startet i tillegg med gruppetimer med fokus på styrke i 2021.

Anita ønsker å hjelpe overvektige som ønsker bedre livskvalitet, fordi hun har vært gjennom de samme utfordringene. Hun ønsker å hjelpe deg som vil komme i bevegelse, begynne å trene, og danne nye, gode vaner. Anita vil hjelpe deg ned i vekt for helsen sin skyld, og lære deg styrketrening og hjelpe deg til å føle deg trygg på senteret. Om du vil bli sterk, og har lyst å prøve deg som styrkeløfter, er ho sjølv konkurrerende styrkeløfter, og hjelper deg gjerne til å øke i styrke og bli med på konkurranser. Anita ser du også mye i sykkelsalen, og hun hjelper deg gjerne med å komme i gang med sykkeltimer om du ønsker å prøve det. Treningsgleden er stor hos Anita, og hun ønsker å hjelpe deg med å bli glad i å trene og få det inn som en del av livet ditt.

«Eg er ekspert i eiga erfaring på å endre livet frå negativt til positivt. Med meg som PT får du ikkje kun hjelp til styrketrening, men og hjelp til å endre tankane og få bedre helse i ein sprekare kropp. Trening er noko som gagner deg og kroppen din, og det skal vere gøy å trene. Finner du den treningsformen du faktisk liker, er det så mykje enklare å fortsette med det for alltid. Kroppen din vil takke deg! Eg ønsker å sjå deg komme på trening, vere trygg her på Spenst og bli sterkare, gladare og friskare! Tren for livet! Det vil vere den beste investeringa du har gjort!»

Utdannelse

  • Personlig trener v/AFPT
  • Kostholdsveileder v/AFPT
  • «Når trening blir tvang» v/ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser 
  • «Fundamentals» v/AFPT
  • «Fett fra A til Å» v/AFPT 

Anita Veberg
E-post:
ptanitaveberg@hotmail.com
Telefon: 95857687